lördag & söndag

Igår åkte jag och Johan och köpte en ny dator till mig! En bärbar, den passar perfekt i mitt nymöblerade vardagsrum, nu ser det inte ut som ett ungdomsrum längre..det blir ju annars så när man har samma prylar som när man bodde hemma, men nu är det inte mycket kvar. När jag tänker på det så har jag nog inte nånting längre som jag hade när jag bodde hemma..inte heller som när jag bodde i Haninge. förutom sängen, men den köpte jag efter att Erika hade flyttat ut därifrån så den hade jag bara i 3 månader i Haninge, sen flyttade jag hit. Försök förstå att jag har bott här i 1 år och 3 månader (snart). Shit..det är ju lång tid.. :-) Det betyder att jag har jobbat i Kista lika lång tid. Började nog 3 veckor innan jag flyttade.

Igår ringde förresten chefen. Inbrottslarmet hade gått i en lokal så jag var tvungen att åka dit för att se om nåt var borta. Jag drog med mig Johan dit eftersom han var här hos mig, så mötte vi upp chefen (som hade med sig hela familjen), sen gick vi runt och kollade. Det verkade inte som att nåt var borta, eller sönder, men det stog på larmrapporten att en dörr hade lagats. fast det stog inte vilken dörr.

Nu har jag tvättid som väntar.

bye bye!

helvete,helvete,helvete

Eller som en kollega brukar säga... 'ännu en dag i paradiset'.

det börjar bli ofta som jag inte trivs på jobbet...är det dags kanske?

min nya soffa!

Igår fick jag äntligen tag på en soffa. Hittade den på blocket, jag lyckades se annonsen 2 timmar efter att den lagts in så jag blev först till kvarn! Har ju gått på en nit tre gånger innan för att någon har hunnit ta kontakt med säljaren precis innan mig.. *humpf*. Hur som helst så ringde jag min kära svåger som verkade bli överlycklig över att få bära tungt, fick också tag på Johan som ställde upp med stor bil och arm muskler. Efter lite pust och flås var soffan upp i vardagsrummet. Jag fick inte hjälpa till å bära, min svåger tyckte istället att jag skulle hålla mig undan och vara stilla..! *humpf* grabbarna vägrade erkänna att den var svintung, det är ju en bäddsoffa..med sänglåda under ena sidan.. den var tung, det syntes!
det finns inte direkt någon golvyta kvar i vardagsrummet nu, så jag får väl säga att det är fullt nu.. ;-)

bilder kommer inom kort..

Kan det bli bättre? Det beror väl på vad man gillar..

Kan det bli bättre? Jag är hemma, har ätit godaste lasagnen någonsin (disken tog jag hand om direkt), jag har nu sveriges skönaste pyjamas på mig och kollar nu på film med ljus tända i hela lägenheten och jag har dessutom en kopp te. Mys mys!! Inte nog med det så är hela lägenheten städat också, har ju haft städryck här i tre dagar. Saker och ting börjar ordna upp sig.

Idag på dan åkte jag förbi Micke i hans garage, han hjälpte till å byta lampa på bilen. Höger fram hade pajjat igen av nån anledning. För nån vecka sen var jag föresten på verkstan å kollade vad det skulle kosta att göra en 12.000 mila service. Det skulle gå på 5020:-. Blev lite förvånad, jag trodde det var dyrare. Däremot skulle det kosta 1500:- att koppla ut airbagen på passagerarsidan, det kom som en chock! 1500 spänn, är det inte bara å skruva på nån skruv så är det klart sen?! humpf!

Nu ska jag hoppa ner i sängen..tänkte gå upp tidigt imorgon så jag vänjer mig vid jobbtider igen..kan ju inte gärna komma till jobbet vid tio.. ;-)

hugs!

jobb, ny bebis eller Hugh Jackman? vad verkar roligast?

Idag har jag varit grymt duktig,har varit hemma å städat hela dagen. Det är så rent så man skulle kunna operera ut nåns lever i vardagsrummet (varför man nu skulle göra det??). hur som helst, det är grymt rent! har rensat å slängt, ordnat och möblerat..har t om bytt dammsugarpåse och jävlar vilken kraft det blev i maskinen...den suger sig fast i golvet. Tidigare hade jag en enorm vit hylla som tog upp en hel vägg, men den är nu såld! Därför har jag nu möblerat om lite lätt i vardagsrummet, det blev bra. men jag ska försöka trycka in en soffa också..hur mycket grejer får man in på 40 kvm? :-)
Ska också försöka hitta nån schysst klädhängare att ha i hallen...har flyttat den hyllan in till vardagsrummet. Nu står den på längden istället för på höjden. 

 Kommer någon obehörig in så blir det mest synd om den personen..

Den här är ganska komisk, fick den i present av syrran i somras..passar mig perfekt :-)


Min underbara 'stjärnhimmel' som jag sover under varje natt


sist men inte minst har vi Pelle som vaktar Imprezan!


Har haft en del annonser på blocket och allt som är fräscht har jag lyckats sälja...det röda lilla bordet..den enorma vita åbäkiga hyllan...4 bordsben..det är totalt 1200 spänn! Synd bara att jag lyckades få parkeringsböter på 550 i förrgår.. *mutter*. Men annars kan man tjäna en hacka på gamla grejer som man inte längre orkar med. haha! Fick precis en briljant idé om att starta en secon hand i lägenheten! yur att jag kan sälja lite grejer så jag har cash till kommande parkeringsböter..

Nog om meningslöst babbel...en nyhet är att syrran äntligen fått ut nya bebisen. Det blev en grabb på 56 cm (!). Självklart är han supersöt.. han var 4 dagar försenad och anlände alltså den 4 januari. Jag har redan sagt till honom att det är jag som är världens bästa moster så det är ingen idé att börja skrika när jag passar.. mohaha!

På tal om nåt annat så är Hugh Jackman på teve nu.. ni vet... hunkarnas hunk av superhunkar! :-) 
det är 'the fountain' har inte följt den med samma koncentrerade blick som när det är 'Kate & Leopold', blir mest lite kikande när han är med i bilden.
 
På måndag är det dags att gå till jobbet igen. Känner ingen större lust men inte heller någon ångest eller panik som många andra verkar ha. Visst, det är välö inte skitkul att gå upp i svinottan å pulsa ut i snön för att sen va på jobbet i nio timmar, men man kommer ju ändå ut å träffar folk å  jobbarpolarna å kunder å allt. Det blir säkert bra, fastän jag är avis på syrran som slipper det under närmsta året..men man ska inte tro att det inte är ett heltidsjobb att ta hand om barn...om man jobbar så kan man ju sova en hel natt..det kan man antagligen inte med en ny kid.
Jag vill också ha barn!! Varför har jag blivit nån jäkla karriärskvinna??!!? Det är inte ens en bra karriär, jag får uselt betalt!
(ha! kvinna..det låter så dumt..kan man kalla sig själv för kvinna?)

RSS 2.0