fuck off

helvetes jävla skit! dra dit pepparn växer era jävla surkärringar och översittare! bitterfittor!! En jävligt fin dag ska jag hänga upp er i fötterna och piska er med granris tills ni blir gröna! satkärring!

toyota?

Jag går ju hela tiden och funderar över en ny bil...vad ska man köpa? Min senaste briljanta idé är en Toyota Prius. Detta måste ju vara en grymt bra idé. Hybrid! Billigt! eller? Har försökt hitta lite info på nätet, men inte lyckats så bra. Har dock kommit fram till att den gör 0-100 på drygt en kvart.. men! Den är ändå billig i drift! Farsans första kommentar var 'den är nog dyr att laga om den går sönder'. Va lite positiv, tänk va bra om den inte går sönder. Min gamla Volvo är ju sönder på ganska många sätt...

vill man ha en prius?


 

snabbinlägg..

Det är ofta söndag va? Känns så..
Jag är hos syrran å hjälper henne att packa. Vi var ute igår och skulle hämta banankartonger på nån affär..men icke..den första hade slut på kartonger. hur är det möjligt, tänkte jag? Jaja...vidare till nästa..fanns inga där heller..sju affärer senare och vi hade fortfarande inga kartonger..suck..tydligen är det många som flyttar nu...
Jag har i alla fall lyckats få tag på elva kartonger idag, tack, coop i hässelby! 8 kartonger har hittills blivit packade. Efter mycket om och men har också några grejer blivit kastade eller bortskänkta.

Igår kollade förresten jag och syrran på eurovision song contest, vilken jävla tur att inte grekland vann, de låg ju i toppen i början av omröstningen. Fast vinnarlåten va väl ingen höjdare heller? Kan ju iofs va så att den sätter sig sen också..även jobbiga låtar har en förmåga att göra det.

I kommande vecka är det inte lika mycket på jobbet. Ska bli skönt eftersom vi haft det körigt i typ tre veckor nu. Kan ju hända att jag hinner med chefens uppgifter då också, han slutar om två veckor..
på fredag ska jag förresten träffa mina gamla jobbarpolare från förra jobbet! kommer bli grymt kul, vissa har jag inte sett på ett år nu! we have some catching up to do!

kramers!

min vän..

Självklart finns jag här för mina vänner, jag menar, vad gör man utan dem? familj och vänner är ju en viktig del i ens liv, om man inte är någon slags eremit som avskyr att umgås. Visst... jag har självklart dagar då jag inte vill träffa någon alls, men så är det väl med alla?

En vän kom till mig med bekymmer.. eventuellt lite ångest.. rädsla, ängslan och oro. Lite av det mesta skulle man kunna säga. Självklart kommer hon då till 'problemlösaren Ingela' och jag lyssnar gärna. Vi ska självklart ses snart och snacka om allt som händer. Jag funderade just på hur jag själv skulle göra, men det är inte lätt, när man inte själv känner som hon gör. Ni vet..pirret i magen, en stor klump eller känslan av ett tomrum? Man slutar inte tänka på DET, det som händer, som gör att man känner så där. Anledningen till känslan kan ju vara både ett problem eller en stor lycka, självklart kan det också gå från problem till lycka, eller tvärtom. Hur löser man det? Ska man låta tiden gå och se vad som händer, eller ska man göra något drastiskt som kommer att förändra hela sitt liv?


:-)

Idag känner jag mig extremt glad, jag kan inte komma på varför.. lycklig liksom..
ska man fundera på varför man är glad? Har sovit extremt dåligt i natt, men ändå så pigg idag...mycket märkligt..

Du då?
glad?
ledsen?
lycklig?
deppig?
långsint?
uttråkad?
ironisk?
konstig?
galen?
trött?
hungrig?
mesig?
torr?
fundersam?

grattis grattis!

Först och främst...stort grattis till syrran, John, vera och eskil som har fått en enorm etagelägenhet i hässelby på åttonde våningen! Fan va coolt! Ni kan vinka till mig i högdalen! Inflyttning från 1 juni...hurry up! Kommer bli ashäftigt!

Vad händer annars då...jo..jag jobbar mycket just nu. Igår var jag på en säljmässa fram till tolv..skulle sälja konferensanläggningen som jag jobbar på. det har varit en del stress inför detta, samtidigt som man jobbar med det ska man ju försöka hinna med de vanliga sysslorna på jobbet. Det har resulterat i att jag har en hel del att göra idag. Ska bli skönt med helg nu, det behövs. Efter mässan igår så rejsade jag ut till jobbeet för att ta emot kunder där och sen in till stan för middag med 400 pers. Det var kul, mingel med alkoholfritt för min del, jag körde ju och dessutom skulle jag jobba idag. David Helenius och Martin Stenmarck var där för underhållning och sång. Varför hetsar alla up sig över Martin S? Är han så jäkla speciell? Ni skulle höra mig i duschen istället, thats something special! mohahaha!

I måndags och tisdags var jag på gymmet...körde stenhårt, så jag har fortfarande träningsvärk. body pump i måndags och spinning i tisdags. Men det är ju skönt ändå...känns ju bra när man har gjort nåt...

Vad händer ikväll då? Efter jobbet ska jag iväg med morsan och kolla på tapeter till ett rum i hennes lägenhet. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, åker kanske till syrran?! hmm..


utsikten från nya lägenheten..

inbrott och kidnappning

Då var det måndag igen då, den här dagen har gått väldigt snabbt hittills. I morse när jag klev in på jobbet, trött så klart, såg jag att vi hade haft inbrott. Min dataskärm var borta, det som fanns på skrivbordet var två avklippta kablar och en larmrapport.. jippii.  Det visade sig att vi haft inbrott i fredags, polisen var här och hörde vittnen och tog fingeravtryck. jag sitter nu med Sveriges kanske största dataskärm framför mig.. Efter ett antal dialoger med polis, Securitas, kameraövervakningsteam och min chef så kunde jag vid tio sätta igång med dagens arbete...

Helgen var väl skön, det behövdes några extra dagar med ledighet nu. I torsdags och fredags hängde jag mest i garaget. Race på kvällen men det slutade med typ 8 snutbilar, så det körde inte många repor. Det var ju trevligt att träffa folk igen i alla fall! Lördagens segade jag mig hemma hela dagen, gick i pyjamas till sena eftermiddagen. På kvällen ringde Jonas och sa att jag får göra vad jag vill med vetskapen om att han befann sig i Svanberga i Norrtälje. Visst, tänkte jag... satte mig i rallybilen och halv tio var jag ute hos honom. Aningen onykter, men väldigt trevligt att se honom igen och han verkade tycka det samma. Jag kidnappade honom på kvällen men hade honom tryggt och säkert tillbaka dagen efter. Dock inte lika pigg som på kvällen men det är ju självförvållat. Efter avlämningen på söndagen, åkte jag till syrran och ungarna. Plockade upp dem i Vällingby centrum för att sen åka hem till dem och lämna vagn och cykel (som tog upp det mesta utrymmet i bilen), vidare åkte vi och köpte glass för att sen sitta i sista solen vid badet. Eskil skulle prompt ha en brun hästglass (?). Han fick nöja sig med en magnum, den var ju i alla fall brun.. :-)


RSS 2.0