nytt inlägg

länge sen jag skrev nåt nu..har inte riktigt haft tid..jag har jobbat och tränat hela tiden. desutom fungerar ju inte datorn hemma så bra.. jobbet går bra i alla fall, mycket att göra, träningen går också jäkligt bra, mycket att göra där också..tydligen. Det känns som fredag idag eftersom vi är lediga två dagar extra nu, de två dagarna är efterlängtade! Imorgon kommer jonas till stockholm också...får väl se om han hälsar på mig då? Kunde ju va kul, han har ju ingen aning om hur jag bor.

Idag stänger vi konferensen kvart över tre och jag kan lova att det är kö utav bara helvete idag! Antagligen kommer jag hem till fem. jag har inga planer för helgen. Min chef tycker att jag ska supa mig pissfull i helgen...(?) why?

update

Jag kom just på att jag glömt en grej som jag gjorde förra helgen, var ju på IKEA med morsan och jag köpte en möbel att ha i hallen. Jag tycker att det blev riktigt bra, hög mysfaktor i hallen! Vad tycker ni?

         före                        efter
 

aj!

Satan vilken träningsvärk jag har efter gårdagens spinningpass, otroligt skönt men ändå otroligt jobbigt..
kul att jag dessutom var tvungen att ta tunnelbanan till jobbet idag, eftersom bilen ska in på besiktning klockan tolv(farsan kör dit den).


softisch..

Då var det fredag igen då! Har inga planer för helgen och det känns riktigt skönt! ikväll ska jag bara åka hem och titta på dåliga filmer på teven, blir nog filmgodis också! det var länge sen. Lördag på dan blir det storhandling med morsan, hon skulle köpa en del tunga gejer och orkar inte ta det på bussen. Vilken tur att hon fick mig för 25 år sen, så att jag kan köra runt henne till olika affärer nu när dom ska skiljas! Kommer förhoppningsvis iväg till gymmet på lördagen också.. På söndag är det tvättstuga, har nog blivit lite bortskämd när jag vaktade ungarna, dom har ju tvättmaskin hemma..

Igår var förresten jag och morsan på IKEA. Jag skulle inte köpa nåt men den planen sprack ganska snabbt.. som vanligt. Jag köpte... blåa handdukar, doftljus (som tydligen luktar mer när man inte har dom tända..?), rosa underlakan och kuddlakan, 100 watts lampor till badrummet (nu ser jag riktigt bra när jag sminkar mig..), batterier (som alltid) och en grytvante (jag kan nu bekräfta att 'one-size-fits-all' faktiskt stämmer).

Vad ska ni göra i helgen??

hem ljuva hem!

Igår var min sista dag som barnvakt, jag hämtade ungarna strax efter fyra. vi gick raka vägen hem och gjorde klart boken med fotografier och sen startade vi vår bilfärd mot arlanda. Ungarna var skitjobbiga hela vägen, Eskil var trött och Vera satt och irriterade honom hela vägen. Ett jäkla liv var det! när vi väl kom fram så blev det lite lugnare, det är ju inte varje dag man ser flygplan så nära, så jag hade en kvart med två fågelhålkar stirrande ut mot en landningsbana. Planet var fem minuter sent och vi satt lutade mot en pelare och väntade i ankomshallen. Vi hade en ganska lång disskusion (för att vara med två små barn) huruvida vi skulle vinka eller ropa bu när dom kom gående, Vera kom fram till att det var bäst att ropa bu, medans jag och eskil gjorde oss redo att vinka. Till slut kom dom i alla fall gående, ungarna flög upp med ett ståhej och sen var det full rulle. In med allt och alla i bilen för att åka tillbaka till Hässelby. Många presenter packades ivrigt upp och jag fick en skitfin skål och ett enormt ciggpaket (vadå sponsra mig med cigg när jag försöker sluta?!). Efter alla sakerna var det dags för bilder, i massor. Skitfina bilder, mycket mosaik. Somnade sedan alltför sent och i morse var jag ju trött som fan, såklart..
efter jobbet ska jag till Hässelby och hämta mina grejer och sen ska jag hem, ska bli otroligt skönt att vara hemma. Att få sova i sin egen säng! *hoppar*  Jag gissar att det kommer kännas tomt också..vi får se.

Dags att käka lunch nu.

kramar!


denna helg!

Nu är det slut på friden, jag är hos morsan och hämtar ungarna, lämnade dom här i fredags. Iofs så träffade jag dom igår också, vi var på model house och blev fotograferade! Helt underbara bilder! Ungarna var väldigt exalterade och båda gillar att apa sig framför kameran. Fotografen var suverän! Tanken är att vi ska överraska syrran och John tills dom kommer hem, vi ska göra en egen bok av bilderna och jag gissar att dom kommer bli väldigt glada. Innan de åkt så gjorde syrran och Vera en kalender där Vera och Eskil kan kryssa för varje dag som går, redan då visste Vera vad det var vi skulle göra men jag hade ju sagt att det var en hemlighet så hon sa ingenting. Hon gillar att ha små hemligheter med mig,busungen.

Den övriga tiden under helgen, när jag inte har varit med ungarna så har jag varit hemma, lugnt och skönt. Johan kom över både fredag- och lördagkväll och vi har kollat på film. Idag vaknade jag 10.40, har sovit typ 10 timmar, det behövdes tydligen!

I fredags var det förresten årsdagen för mitt körkorts innehav! Ett år och jag har fotfarande kvar kortet! Det känns som att det var igår jag fick lappen. Måste erkänna att jag kör aningen bättre nu, har ju kört mellan 4000 och 5000 mil detta år..

Här följer resultatet av gårdagen, så himla fina!

image23 



image24

image25

image26

       

image33


   


-det var en gång en moster och två små barn...

Vilken jäkla vecka jag har haft! Jag är mitt uppe i en tiodagars barnpassning för mina två syskonbarn. Syrran och John är i Marakesch. Måste erkänna att det är ganska slitigt, det här är ju inte jag van vid. Bara att behöva laga middag när man kommer hem från jobbet är nåt nytt för mig.

Nappar och blöjor flyger åt alla håll
pusselbitar över hela golvet
-nej, jag ska inte sova!
krita på köksbordet
'får inte glömma tvätten'
tusch på balkongdörren
pasta över hela köket
-uuuääääää!
badvatten i hela badrummet
-jag vill se tallerot!
tusch runt munnen (?)
- jag VILL se tallerot!
böcker rasar
-jag vill se bamse
'visst fan, tvätten'
skor och vantar försvinner
-jag ska ha storbarn-strumpor!
mjölk på diskbänken
-jag vill ha långbamsetröjan
ketchup i håret
mera tusch runt munnen
-jag vill inte äta, jag gillar inte!
- jag SKA ha storbarn-strumpor!



- bolibompa draken är en ekorre!
- nej, det är en drake
-bolibompadraken ÄR en ekorre!
- nej, det är en drake
-en ekorre! *puttar*
-uuuäääää, Eskil puttade mig!
- uuuäääää, bolibompadraken är en ekorre!

'... nu är det mat, kom alla glada... ?


RSS 2.0