midsommar!

Var det inte extremt skönt med en extra ledig dag! Helgen blev inte som jag trodde och jag är inte direkt pigg och utvilad..

I fredags morse åkte jag ut till Strängnäs för att hälsa på farsan och hans nya tant. Det blev en skön resa med sol! Farsan blev imponerad av bilen, han tyckte om den! Jag var i Strängnäs hela dagen, kollade på dansandet runt stången och åt middag vid fyra med många som jag känner där ute. Någon konstaterade att det var ett år sen jag var där sist och det blev ett jäkla puss- och kramkalas. Alla satt spända och lyssnade när jag var tvungen att mala på om allt jag gjort det senaste året.. en gubbe som inte var så uppdaterad med det senaste, frågade hur det var i england..hah! det är ju typ 5 år sen jag jobbade i England! Alla andra verkade ha frågat farsan om allt jag gör och inte gör. Nyfikna människor! Två gånger var jag tvungen att hålla mig undan för att inte bli ihop parad med någons son. 'det här är min son, han är 26 år, han är väl nåt för dig, Ingela?'  haha, komiskt. För min del var dagen lugn, men jag tror att jag såg 8 tomma vinboxar innan jag åkte därifrån..undrar hur deras fest slutade..? Under förmiddagen pratade jag med Jonas, jag sa att jag gärna ville hälsa på och så blev det! vid sju på kvällen åkte jag från Strängnäs, åter igen..puss- och kramkalas och jag lovade att jag skulle komma dit oftare. Min resa fortsatte mot Hagfors! Ni vet ju att jag älskar å köra bil och jag kan lova att det inte var någon trafik! Jag var väl den enda i Sverige som var nykter på midsommaraftons kväll. Tog det lugnt hela vägen dit, tror att jag var framme vid halv elva. Jonas var i full fart med fest, alla grannar och släktingar som bor i samma område var med. När jag kom fram fick jag se ett stort smajl från Jonas! hähä. Jag fortsatte att vara nykter hela natten, körde in fyllhundar till Hagfors. Efter att jag kom hem till Jonas tog det inte lång stund innan man sov.


Lördagen började med att vissa drack bärs..jag fortsatte med nykterheten fram till klockan fem. Fick agera allt-i-allo under dagen och det innebar både barnpassning och pizzahämtning. Vid halv sex drog jag fram dunken med vin. Gött! grabbarna hade en fest/resplan och det blev helt otroligt! Vi stannade och plockade upp fler människor vid ett tillfälle och jag trodde att jag hade hamnat i himlen! herregud, ni skulle se utsikten därifrån! Jag ska lägga upp bilder så fort jag får in dom i datorn!! såååå häftigt att se! Färden fortsatte sen med ett antal kisspauser och när vi väl kom fram var jag överdoserad med vin. Partajjandet fortsatte och kvällen slutade med att vi fick leta efter en stupfull och borttappad person. Efter en iskall återresa blev jag väckt klockan fem på morgonen när vi var tillbaka i Hagfors. Fötterna och huvudet gick inte åt samma håll som jag gjorde, men jag lyckades i alla fall hamna i sängen. Efter en yrig natt var jag jävligt bakis när vi vaknade. Som vanligt blev det ett jobbigt hej då, jag hatar att säga hej då, att åka därifrån och inte veta vad som händer framöver. Resan tillbaka till Stockholm blev ett helvete. Första delen gick utmärkt men när jag kom till Arboga hade snuten spärrat av vägen mot Eskilstuna, Strängnäs och Stockholm..jag fick vända och åka över Västerås istället...och det fick alla andra midsommarfirare göra också. Jag hade räknat med att vara hemma senast halv nio, men med köerna kom jag hem klockan tio.

Tack till alla trevliga människor som jag har träffat under helgen! *vinka*



älg som jag såg två mil innan hagfors.. och en skön solnedgång..
 
  


personlighetstest..

Jag gjorde nyss ett personlighetstest på nätet...finns ju tiotusen, men jag gjorde det ändå...här är resultatet.. tycker ni att det stämmer??

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:


Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.


Ska jag avsluta min karriär som restaurang- och konferenschef?


bil!

imorgon ska jag hämta min nya bil!!!!!!!!!!!

och här är den..!

 

tuff vecka

I helgen som var så träffade jag Jonas på en MC träff i Norrtälje = tuff vecka, bikers är ju tuffa! Idag är det onsdag och jobbet tar hårt på mig= tuff vecka..

Jag har ännu inte fått några papper om pengar och bil, ska det behöva ta så jävla lång tid att skicka ett papper eller två? har jag förresten uppdaterat med att jag har sålt Volvon? Sålde den i fredags, men han som köpte den får den inte förän jag får min nya bil. Vilket borde vara den här veckan (??). Rappa på nu!

I fredags kväll åkte jag till Norrtälje..har ju passerat där förut så nu hittar jag ganska bra..måste väl dock erkänna att jag körde fel en gång inne i byn.. (åå vad det ska bli skönt med gps i nya bilen!!). Väl framme var det bara att köra igång, jag var jävligt sugen på alkohol så det fick bli ett snabb-svep, klockan var ju typ halv ett då (!!). Jag kom i alla fall till den där gränsen när man slappnar av och kan känna att man är ledig ett tag, mer än så behövdes inte.. ;-)
Nu i efterhand kan jag känna att man kanske inte ska börja tälta ännu..svinkallt på kvällen/natten och ja...självklart..gassande sol från typ 6.30 (eller när nu solen går upp...).
En underbar (?) frukost kunde inhandlas på området och efter det bar det av mot norrtälje (byn?, staden?, centrum?). 
Vi träffade två av Jonas polare, Henrik och Nettan, mycket trevliga, dessa två påpekade efter halv dagen i den extrema hettan, att jag var röd. No shit, det bränner!! Efter det fick jag dock en plats i skuggan. Kan erkänna att det fortfarande bränner efter 3 dagar. Vi var ute och kollade på hojjar och drack bärs (eller dagens!) hela dagen. Det fanns många fina men min favvo var självklart den tokrosa! Såå cool! På kvällen gick vi tillbaka till alla bikers och tält. Bärs och musik väntade, jag var på bra humör men min totalt utpumpade kropp hindrade mig från att röja. Efter att ha knatat runt i solen och druckit alkohol hela dagen så är man ganska trött. Jag fick blåsor under fötterna av tofflorna. Efter ett tag stod det väldigt sorgsna och iskalla tältet och väntade på oss..


ila

snyggaste hojjen!


   

bye bye boss!

jag läste just några bloggar på aftonbladet..hamnade på en blogg, skriven av en man. Den här mannen hade många kommentarer i sina inlägg, så tydligen hade han en del besökare. Det märkliga är att han skriver om sitt dubbelliv. Han har en fru och han har en älskarinna, är inte det märkligt? kan inte en sån grej komma ut gansk lätt? Tänk om frun råkar komma över bloggen? Tydligen hade ju älsakrinnan stenkoll på bloggen. hmm..

hur som helst..

det känns ju som fredag idag! underbart, det är nog helgerna jag lever för just nu... Måste erkänna att det är ett helvete att gå till jobbet varje dag..senaste 3 veckorna har varit en pina. Hoppas på en vändning nu när det blir lite omorganisering i personalstyrkan. Har faktiskt fått lite uppiggande besked idag, som har fått mig att tänka att det kanske finns hopp ändå.
Sommaren är på gång och det märks rejält på jobbet, inga konferenser. En kollega föreslog att vi skulle ta hit en kortlek, så mycket har vi att göra..!

snart får jag min nya bil!!

trevlig helg!

...

Igår hängde syrran och ungarna med och kollade på priusar i vällingby. Fanns väl inte riktigt någon i min prisklass, så jag letar vidare. Har fått höra att gps:en som är inbyggd i bilen inte uppdateras så då kan jag lika gärna ta en business och köpa en egen gps.. Ska åka till haninge idag igen och kolla på den som jag provkörde i lördags. Hoppas på att jag kan pruta lite där..

Igår efter att vi hade kollat bilar så åkte vi till vällingby och köpte thai käk. Mums! Mycket smarrigt och dessutom åt vi det i deras nya lägenhet, som fortfarande är helt tom på möbler, men det hindrade inte oss att käka på terassen! Riktigt najs utsikt därifrån!

RSS 2.0