ojoj

Idag är det skottdagen, dagen då kvinnor ska fria till sina män. Jag såg på aftonbladet att vissa faktiskt ska fria till sina män idag! Undrar vilken dag som är den vanligaste att fria på? Kan man se någon statistisk om sånt? Hoppas att alla som friar idag, får ett bra svar i alla fall..lycka till! Undrar hur många som fyller år idag??

Själv ska jag inte fria till någon idag, däremot så blev det nyss bestämt att jag är ledig på måndag så jag ska åka till hagfors!! Har pratat med Jonas hela veckan och dagarna har gått extremt sakta till dagen då vi skulle ses från början..det är ju två veckor kvar tills dess. Nu i morse så skickade han ett sms och skrev 'är du på väg eller?'.
'Ja...varför inte..' Så jag ska åka dit idag.. *ler stort*

helt galet..!!!

Ska hem efter jobbet å packa lite grejer, duscha och sen drar jag..

Förstår ni att timmar och minuter går vääälidgt sakta nu!! Herregud! Det är som när man va liten, dagen innan julafton, jag försökte alltid hålla mig vaken så att jag kunde träffa tomten när han kom och la alla paket under granen på natten. jag lyckades aldrig.. Men kommer ni ihåg hur det va? Det kliade i hela kroppen, tomte va på väg! När man vaknade nästa morgon så låg ju paketen där, prydligt inslagna med snören och hälsningar.

hur som helst..jag är lite nervös..borde jag va det? det är väl helt naturligt? Eller?

hej & hå..

*kramar*


??????

Nu vill jag bara dra härifrån. Jag har inget intresse av att vara kvar här. Borde jag dra, eller ska jag stanna?? Det är många frågetecken som går runt i huvudet...


friday night

Nu är det äntligen fredag, jag är på jobbet men ska snart åka härifrån. Det är personalfest ikväll. Jag har tvekat lite under veckan ifall jag ska gå eller inte, men jag har nu kommit fram till att det kommer bli kul att gå ut med jobbarpolarna. Sen jag började i september så är det här första gången vi går ut.. det är väldigt snålt med personalfester på detta jobb! Vi ska till Caledonian inn i spånga, så det blir en bit att åka för mig..jag som älskar att åka kommunalt! Jippii! Kul att man får lön på måndag förresten..jag går ut på krogen med 259:- på kontot..

ila

SKIT

det här kommer bli en skitdag på mitt skitjobb

jävla skit vad jag hatar det här

om jag bara hade lite mer pengar...?

Igår kväll satt jag febrilt och letade jobb på nätet, fy fan vad jag är less på det jobbet jag har. Jag började i september och har redan tröttnar, då kan man ju misstänka att nåt är fel. Jag har försökt att syna mig själv, vad är det jag vill göra? Varför är det jobbigt att gå till jobbet varje dag? Hur ska jag göra för att känna mig nöjd med min egen vardag? Byta jobb! Trivs man inte så ska man väl inte vara kvar?? Jag känner att jag inte ens vill ge det en chans. Folk snackar så jävla mycket skit om varandra här och just nu verkar jag vara ett hett ämne också. Vad man än gör eller säger så är det fel. Idag har jag "praktiserat" i caféet hela dagen, det har varit kul. Där har vi varit två, som kommer bra överens och vi kan snacka om samma grejer. Dagen har t.o.m. gått ganska snabbt! Känner att jag kan allt som berör caféet nu, så imorgon får jag väl inte vara där...

På tal om något annat så har två knäppa grejer hänt idag.

1. jag åkte tunnelbana till jobbet. (helvetesjävlajobbigamänniskorsomsitterochflåsarmiginacken!)
2. när jag kom till jobbet upptäckte jag att jag inte hade någon skjorta med mig, jag fick ta en som fanns i omklädningsrummet, men den är självklart för liten och spänner som fan över brösten. 'jaja, det blir merförsäljning idag' sa jag till chefen och log, men han verkade inte så road.

Så nu blir det snart tunnelbanan hem igen. jag gissar att det kommer vara lite mer folk då än vid 6 på morgonen.. *mutter*

Jag upptäckte också idag att jag ringde till Jonas för 120 kronor igår. ta det gånger 30. Ni som kan räkna förstår då att det måste lösas på något sätt... vi kommer ju inte prata mindre med varandra i telefon när vi lärt känna varandra.. suck..
*sakna*






:-)

Då är det måndag igen då..är dock inte lika glad som förra måndagen.. har ju iofs haft en skön helg, men det går inte att jämföra med rallyhelgen.

I fredags blev det ju bärs med Cissi, det satt riktigt fint! Vi hade en jättemysig kväll hemma hos mig, tack chefen!

Lördag morgon vaknade jag vid nio och hade nackspärr, kunde inte vrida huvudet åt höger. Det jobbiga är nu att det fortfarande sitter i. Jag lovar, det var jätteroligt att köra bil till jobbet idag, döda vinkeln, vad är det?? Om ni ser en smutsgrå Volvo 850 komma farandes i en vansinnesfärd mellan Kista och Bandhagen så är det bäst ni passar er. På tal om bilskräpet så var jag tvungen att byta däck i söndags, eller ja, min pappa bytte det åt mig. jag skulle åka å handla käk och upptäckte direkt att bilen körde till höger hela tiden. Va fan nu då? Ut å kolla, mycket riktigt, punka på höger fram. Ringde farsan, så han kom förbi med en sån skum-burk som man kan laga med. Det gick jättebra ända tills han hittade spiken som satt i däcket..låt oss säga att vi hade skumparty på parkeringen..! Det var bara å skruva loss och sätta på reservdäcket, det ser otroligt löjligt ut! Värsta lilla däcket! Ska i alla fall åka förbi nån däck-Nisse idag och se om dem kan laga däcket åt mig. Jag vill ju inte köpa ett nytt när det inte ens är vinter..


På lördag kväll var jag i garaget en sväng, det var bara Sammy, Johan och jeppe där, men det var trevligt att ta igen lite från veckan och vi snackade ju självklart lite om rallyt också. Efter det åkte jag hem och pratade med Jonas. Hmm.. He is a bit interesting... *le och himla med ögonen*  I like him.


fredag..!

Ikväll ska det drickas öl och vin! Jag ska plocka upp chefen senare så åker vi hem till mig, vi har mycket att ta igen. Sist vi sågs var väl i somras nån gång, vi var hemma hos henne och drack bärs och åt gott! Nu har jag ny lägenhet, så nu blir det hos mig! Jag har varit på systemet och köpt en treliters vinare och 16 stycken Carlsberg hof. Ni vet, dem där som är 4,2 %. sååå goda! nu måste jag väl tillägga också att det inte är min nuvarande chef, kan ju verka lite konstigt. Det är min förrförra chef, vi jobbade ihop på en restaurang vid södra station och vi trivdes enormt bra med varandra! Nu är vi bra vänner och försöker hålla kontakten, ni vet hur det blir när man plötsligt inte jobbar ihop längre, eller går i plugget ihop. "Klart vi kommer att höras och ses" men det blir ju självklart inte lika ofta.

Jag ska hur som helst plocka upp henne och båda vovvarna utanför vårat förra jobb och sen åker vi tillsammans till Högdalen och handlar käk. Sen är det väldigt nära! Jag kan med 110% säkerhet säga att vi kommer bli lika kalasfulla som vi alltid blir. mohahahaha!!!

Tur att den här veckan har gått ruskigt snabbt, kroppen vill fortfarande ha alkohol efter förra helgens bravader (som btw kommer diskuteras väldigt mycket ikväll).




image19

valentines day..

Om jag nu ska tänka på den här dagen som resten av folket gör så måste jag säga att det hittills har blivit en bra dag. På sms har jag fått 'bamsekram o puss i nacken' och över telefon har jag fått en kram. Det är väl alltid nåt?? Själv har jag skickat ett kak-mms på ett hjärta, till några personer. Det får väl räcka för idag, man har ju hela året på sig å va kär...


Kram till alla!



några tankar..

Jag har funderat lite.. det är ju inget nytt direkt, det här har jag funderat på sen några år tillbaka, tror det var i samband med första flytten till Haninge.

Nu efter att ha varit i Värmland och sett landskapet där så lockar det ännu mer att flytta från Stockholm. Jag är så avundsjuk. Tänk vilka möjligheter man har om man bor så som scouterna i föregående inlägg gör... Jag är kär i skogen! Jag som avskyr skog..? Eller? Skog är väl bara mörkt med insekter, stora djur, gamla geggiga svampar, och framför allt fästingar..


Självklart finns det "hinder" för dem också, precis som vi har, men jag menar att deras hinder är kanske inte något som går ut över människan på samma sätt. Eller?? Är det någon som fattar? Det snackas ju alltid om att folk är så stressade, borde inte det gå över om man flyttar från stan? Eller är det nåt jag kommit på själv? Alla är ju olika och regerar olika i olika sammanhang. Vad man än prioriterar i sitt liv och vad man än tycker om, så kommer det väl en stund då man vill/måste ha nåt slags lugn? Alla har väl dessutom ett eget sätt att ta det lugnt på, jag menar att jag aldrig skulle kunna ha min lugna stund på ett fik inne i stan, men ändå så kan jag ju se folk sitt i sina egna dagdrömmar på såna ställen.


Det lugn som jag söker är något helt annat. Helt utan bilköer, vägarbeten, tickandet från övergångställen, cyklister som tränger sig före, klagande människor som inte uppskattar det dem har, skramlet från tunnelbanan, folk som rusar åt alla håll för att hinna bli klar med det dem gör så fort som möjligt, för att sen hämta barnen på dagis och springa hem med matkassar för att vidare få barnen till att somna innan nyheterna. Allt detta kan jag se och höra på en och samma gång om jag är hemma i Högdalen centrum. Nu är det ju så att jag aldrig bott utanför Stockholm (förutom Haninge) och kan inte säga att den här stressen inte finns i småstäder, men det är vad jag tror och vad jag har upplevt under helgen.


De hinder som finns i mindre orter är ju definitivt jobben. Jag skulle ha stora problem med det, bara pengarna skulle trassla till saker å ting. Oftast så tjänar man väl inte lika mycket heller, även om det är samma jobb? Nu är det ju så att mitt liv är anpassat efter hur mycket jag tjänar (visst, jag gör väl av med lite för mycket ibland). Skulle jag få 5000 mindre varje månad så skulle jag inte leva på samma sätt. Då skulle jag självklart anpassa mig efter det.


Visst kan det va så att jag skulle bli galen om jag bodde på landet, jag vet ju inte hur det är. Jag har bara en bild och en idé om hur mitt liv skulle se ut. Jag som är uppväxt i den här miljön, kanske måste ha stressen för att kunna känna sig trygg, känna sig hemma? Jag skulle vilja ha en prova-på månad. "Är du inte nöjd får du åka tillbaka". Shit..låter jag som nån slags 'bonde söker fru' nu eller?? Haha.


Om ingen säger nåt annat så tror jag att jag skulle trivas lika bra som ketchup & senap trivs ihop.


Bor du i skogen eller har du din lugna stund på tunnelbanan när du åker hem från jobbet? Kommentera gärna..



vad vill man ha??

               


vilken helg..

Ja ni, Var ska jag börja?

Det är måndag och jag har lite av en ångest, kroppen trånar efter alkohol och en adrenalinkick skapat av bilar. Jag vill ha tillbaka känslan som jag fick när bilarna åkte förbi i en extrem hastighet då grus och snö sprutade åt alla håll. Blodet rusade i hela kroppen, berodde det på alkoholen, bilarna eller både och?? Min helg har varit riktigt jävla skitkul!

Vi åkte i torsdags vid sex ungefär. Jag, Johan och Sammys kusin Daniel åkte min bil. Sammy, Hence och Jimmy åkte den andra bilen, fast de åkte väl 1 timme före oss. Jag körde hela vägen, gick perfekt förutom sista sju milen som tog en och en halv timme. Ren isbana hela vägen, det kändes att vi närmade oss. Dessutom var det svart som natten, tror att vi kom fram vid halv elva. Väl där var det bara att sätta igång med treliters vinet som jag hade med mig. Vi var inte uppe så länge, skulle ju åka halv sju morgonen efter. Jag och Johan sov hos Jims granne Jonas. Han fick sova i barnrummet och jag, till min förskräckelse, i Jonas sovrum. ;-)

Fredag morgon kom väldigt snabbt, värmlänningarna var konstant stressade. In i bilen med nollåttorna och sen snabbt iväg, en resa på typ två timmar, vi skulle till vår första sträcka som hette Mangen. Det va kallt, men spänningen inom mig var hög, nu va det jävligt nära. Eller vad ska jag säga, det var jävligt nära tills vi fick höra att första bilen skulle starta 11:23. Nedrans värmlänningar å ta ut oss i snön så tidigt! Nå ja, fram med drickat igen, det värmer. Efter ett tag ångrade jag mig lite om det där med vinet, paniken började sprida sig, fan, jag måste dra ner alla byxorna om jag ska kissa! Började pulsa upp i skogen för att hitta en skymd plats, gick ju bra, snabbt som fan fick jag ner brallorna, kissade och lika snabbt fick jag upp dom igen. Tog mig sen så snabbt som möjligt tillbaka till grabbarna och körsträckan. Det var kanske en halvtimme kvar till första bilen, men den gick snabbt när jag inte var kissnödig..! Så var det dags..första bilen kom... och försvann..jävlar va snabbt det gick! 5 sekunder så var den förbi oss och jag stod på helspänn och inväntade nästa som släpptes med två minuters avstånd. Vilken kick! Herrejävlar! Så kom nästa... å nästa. å nästa...å nästa..jag kunde knappt stå still, fatta att jag har varit några meter ifrån Petter Solbergs Subaru när han tävlar! Jag kommer aldrig att glömma den känslan!! Aldrig!! Efter ett tag kom den där paniken ikapp mig igen, dags för en skogstur. När jag var på väg ner för skogen efter tredje gången, började det bli halt i fotspåren, det var 30 cm snö så jag gick ju i mina egna steg varje gång. Klättrade försiktigt ner för en kulle, men tappade fotfästet direkt. Höll i mig i tre björkpinnar som stack upp ur snön, men även dessa tappade jag greppet om och det hela resulterade i att jag gled ner för backen på rygg. Fick stopp vid en björkstam, 10 meter från resten av gänget, ställde mig upp och hade typ 14 kg snö innanför jackan... superskönt! *not*. Jag gick väldigt försiktigt ner sista biten så kollade vi på några fler bilar, sen bar det av mot lokala snabbmatstället. Jag va ganska trött efter att ha spänt hela kroppen av både spänning och kyla så det va skönt att komma hem igen. På kvällen åkte vi in till Hagfors och festade i öltältet, det var bra stämning på alla rallyintresserade, själv blev jag kalasfull, det var skoj! Morgonen efter skulle vi åter igen upp tidigt så vi var hemma redan vid ett på natten.

På lördag morgon skulle vi inte lika långt, vi åkte in till Hagfors och behövde bara gå en kort sträcka in i skogen och sen ut till sprinten. Det var mycket folk och vår förmiddag blev ganska lik fredagen. Bilar och alkohol! Det var en schysst bana med många kurvor, jävligt coolt å se! När vi hade kollat klart gick vi förbi alla tält där det såldes allt från leksaksbilar till svindyra tröjor. Jag stannade självklart vid Subaru-tältet. (Nu i efterhand har jag dessutom kommit på att jag glömde köpa en tröja som jag ville ha, en som inte var så dyr, såg den på OK macken, Attans!) Vi fortsatte hur som helst vidare till en mc klubb och drack några bärs, mycket trevligt. Efter det var vi lite utspridda vid nån slags serviceplats, jag tröttnade på att stå å glo utan dricka så jag å Jonas började en färd tillbaka mot mc klubben, drack lite sen åkte vi hem igen. Sista spriten gick åt när jag, Johan och Jonas satt i hans kök å snackade skit, det var bara å hoppa in i duschen för att sen glida in till Hagfors igen. Öltältet hade ännu bättre stämning än dagen innan så det blev hyfsat schysst röj. Resten av gänget satt hemma i sina långkallingar å glodde på tv, "vi ska ju upp skit tidigt å gå 45 minuter i uppförsbacke i skogen". Humpf! Ska det va, ska det va ordentligt! Vi kom tillbaka vid två på natten och slocknade ganska direkt.

Söndag morgon var ett jävla helvete, blev väckt snortidigt och jag var såklart bakis. Å andra sidan..jag visste om att det skulle va så och jag kan inte skylla på nån annan. På med kläderna igen och sen ut. Den första jag möter är Johan, god morgon säger han glatt och är inte det minsta bakis. Skit ner dig Johan!! Är det nåt jag avskyr så är det glada människor på morgonen. Vi började knata uppför skogen, sträckan hette Ullen, alla stressade på som vanligt så jag hamnade sist. Det var helt svart ute, kallt, halt, djup snö, stora lerpölar, stockar, stenar och mina skor läckte in vatten för varje steg jag tog. Efter 4 minuter var jag svettigare än en ost i solen. Halsduk, vantar och mössa åkte av direkt. Efter 10 minuters gång med pustande och flåsande, lyckades jag äntligen med det jag fasat för länge, jag halkade. Tjoff! Där låg jag, raklång på mage och var så förbannad att jag kunde ha slagit näven genom en betongvägg. Vilket jävla helvete att behöva gå där bakis, å frysa fötterna av sig, vi hade inte ens gått en tredjedel! *morr* I ren ilska ställde jag mig upp och sopade bort snön från ansiktet, efter det pinnade jag på, utan å säga ett ord och ingen vågade säga nåt till mig. Efter ett tag kom vi fram i alla fall, jag övertalade mig själv att sluta va sur, man vill ju inte dra ner stämningen och jag ville definitivt inte va sur när jag skulle kolla på rallybilar! 08.08 skulle första starten gå, jag var lika imponerad som dagen innan. Så coolt, det går inte att beskriva känslan. Värmlänningarna gjorde en brasa efter ett tag, har dem varit med förr eller? haha. Jag skulle inte överleva en dag där ute, men dem här grabbarna är ju vana. Jag bänkade mig på första bästa plats och drog av mig skor, strumpor och raggsockor, fram med fötterna och upp med strumporna på en pinne. Till fotgrillandet fick jag dessutom i mig lite sprit så jag mådde som en prinsessa efter ett tag. Hörde på radion att andra åket på den sträckan blev inställt så nollåttorna och Jim gav upp. Jag stannade kvar med scouterna, mina dojjor var ju fortfarande dyngsura. Jag blev mer än väl omhändertagen där, fick låna torra raggsockor, medan mina hängde på pinnen. Av någon märklig anledning så hamnade mina strumpor i elden också, tydligen var dem så sorgsna att de kröp dit själva. På väg tillbaka fick jag en dröm uppfylld! Åka fyrhjuling! Så satans kul! Det gick ju lugnt till men gud va coolt! När det var som brantast i backen så stod jag praktiskt taget upp och höll i mig längst bak, så grymt! När vi kom ner fick jag provköra, då gick det extremt lugnt till men så jäkla kul! En sån skulle man ha. Jag hoppade av och fick syn på två färdigpackade bilar, det var dags att åka. Jag gick och bytte om och sa hej då.

Det var en grym helg, tack, alla som var med! Bilden nedan visar väl hur kul jag har haft..
Jag lovar å ha bättre skor nästa gång.

ila

image11






 

det skulle ju kunna va värre..

..jippii, en ny dag med regn och rusk, jag undrar vad det är för väder i värmland? Måste ju va snö där nu.

Igår åkte jag till mina föräldrar efter jobbet. En aningen dov stämmning mötte mig direkt när jag öppnade dörren. Inte ens katten såg glad ut.. ;-)

Jag började genast introducera båda två för björnsbytare.se. Jag tror att deras lägenhet är perfekt för att byta mot två mindre, en annons med bilder och text ligger nu uppe! En hel del pappersarbete blev i alla fall uträttade igår..ägarbyten och papper om vem som betalar vad är gjort. Efter en halvtimme åkte jag å hämtade syrran och ungarna inne i stan, stämmningen va lite lättare sen när vi kom tillbaka. Får tacka ungarna för det. Funderade på hur mycket dom förstog igår..
Jag återkommer om detta ämne, har bestämt mig för att det inte ska gå ut över min helg med rallybilarna och att det inte heller ska gå ut över mig själv på ett negativt sätt, jag tänker inte deppa ihop över någon annans problem, däremot kommer jag finnas där för stöd.

Jag börjar bli riktigt sugen på att åka fyrhjuling nu och då speciellt i snö! kommer bli grymt kul! Eller ja, jag hoppas att allt kommer gå vägen..det kan jag ju inte veta ännu..

Ska rejsa hem från jobbet idag och packa det sista som fortfarande va blött i morse. sen blir det rejs ut till garaget, vet fortfarande inte vilka som åker med mig. Skulle va skönt om det bara va jag å Johan i bilen, då blir det lite lugnt å skönt. Kkommer ta det extremt lugnt upp till Hagfors, har ju skitdåliga vinterdäck.
 Jag hoppas på att kunna gå lite tidigare idag...kanske redan vid tre??


På tal om nåt annat så fick jag ett mejl från HK idag. det va ett massutskick till alla inom företaget. det var en ny policy om extraknäck...

'företaget godtar principiellt ej tjänstgöring för annan arbetsgivare såvida inte enhetschef informerats om extraarbetets omfattning och arbetsgivare samt därefter uttryckligen givit sitt skriftliga medgivande.'

piss off tänkte jag och sprang genast till min chef och sa att jag tänker minsann inte be om tillåtelse för att skaffa ett extrajobb. Företaget får väl finna sig i att man jobbar med konkurrenterna om man inte får högre lön! I det här fallet så gör ju inte jag det, men jag skulle kunna! *morr*


får jag känna och tycka vad jag vill?!

Det jag trodde skulle bli början på något nytt och bra är aningen raserat nu. Det här kapitlet vill jag egentligen inte skriva om i  nya bloggen, men jag måste ju, jag kan inte bara hoppas över en sån stor del som händer i ens liv. Det kom som en ordentlig spark i magen. Sen jag fick höra det första gången, har jag bara väntat på att det ska ske, jag trodde bara inte att det skulle gå till så här.

Min mamma ringde igår och sa på ett väldigt lugnt sätt..

-'hurru du, pappa har träffat en ny, så vi ska skiljas'

-'va...?'

vadå träffat en ny? Hur är det möjligt? har dom inte varit lyckliga nu på senare år när farsan är pensionär och dom är ute å reser hela tiden? Vad ska dom göra nu då? Jo, flytta isär såklart. Vad händer med lägenheten som jag växte upp i? deras gemensama saker, allt dom äger och har?

Jag har varit vaken hela natten och tänkt. Alla tankar och känslor som slår som blixtar genom kroppen. varför? hur? när? vad är det för jävla kärring han har hittat? hur ska han klara sig? hur mår mamma? han ska inte ha nån ny om inte hon har det! hur ska dom klara sig utan varandra? Vem är kärringen?! Är det nån man känner? klart att dom klarar sig utan varandra, eller? Det kommer bli mycket bättre när dom är ifrån varandra. önskade jag inte det här när jag va liten?
..varför kan inte föräldrar förstå att ens barn förstår mer än vad dom tror? Jag fattade när jag va liten, dom bråkade hela tiden. Man kunde komma in i ett rum och börja frysa på en gång..ingen av dom pratade med varandra, man fick en blick och sen gick en av dom ut.. Vad skulle det vara i en sån situation som ett barn inte förstår? Barn förstår!!


kom gärna med kommentrer...

shit..

..va det gick bra å träna idag...not! jag har inte ens tagit mig dit...men....jag har ju en ganska bra, nej, två ganska bra anledningar.

1. jag har helt enkelt inte tid idag, jag måste packa inför helgen och jag står väl för all planering av ALLT, eftersom det är jag och 5 stycken grabbar som åker.

2. Jag har ett frikort på gymmet som gäller en vecka, det är ju dumt om jag går dit idag, eftersom jag då direkt slösar bort 4 dagar av gratisträningen.  Vi åker ju på torsdag direkt efter jobbet.

jag har nu efter detta kommit på att jag går till träningen på tisdag nästa vecka. Jag vet ju av egen erfarenhet att jag inte kommer gå dit på måndagen. Jag menar, 4 dagar med bilar, vin, fyrhjulingar och grabbar. Det finns inte en chans att jag är tillräckligt pigg på måndagen.

på tal om helgens resa..

VI åker på torsdag efter jobbet. 36 mil och jag kör min bil. Jag kommer antagligen ha med mig Johan och Hence. Jag hoppas på det i alla fall, då blir det lite lugn och ro när man kör. Vi kommer väl dit ganska sent, men jag tror att jag ska hinna med lite vin ändå. På fredagen blir det väl upp i ottan å börja pulsa i snön. Det ska bli otroligt kul å få se det här på riktigt! Jag har längtat hur länge som helst! Iofs är jag inte bara där för bilarna, jag har hört att det finns fyrhjulingar . Jag längtar nästan lika mycket till det, som till rallyt.

Får väl se vad resten av helgen har att erbjuda, jag är helt säker på att jag kommer ha jättekul!

btw...jag har inte tagit en cigg på en månad och en dag nu. Förutom, den där kvällen när jag verkligen,verkligen,verkligen ville ha en cigg. Jag erkänner, jag tog en cigg, men det har inte straffat mig för det...jag har inte gått tillbaka till gamla vanor och jag vill definitivt inte ha en cigg igen. Nu när jag går förbi någon som röker så inser jag hur äckligt det är, det stinker!!! Vet ni att rökning kan orsaka en lång och smärtsam död!

ska in i duchen nu, sen är det början på nån slags bed time..

ila

hmm..

jag vet inte riktigt om jag är nöjd ännu...med den här bloggen menar jag då..
Som ingen här vet (?) så har jag haft en blogg tidigare. Den kunde man läsa på en helt annan sida..i ett helt annat liv. Jag kände att jag var tvungen att skapa en ny eftersom jag själv blir påmind om gamla jobbiga inlägg som jag själv skrivit. Jag är precis i början av nåt nytt och då är det också ett perfekt tillfälle att börja om på en ny blogg, ungefär som när man skriver dagbok då...efter ett tag är ju boken full...då köper man en ny..

nå ja..

Jag är på jobbet nu, har haft en märklig dag..fast gårdagen va väl ännu märkligare. Dagens märkliga möten har handlat om gårdagens märkliga händelser angående en nästan stulen semla..hej och hå..orka!

tänkte åka hem snart, ska envist dra mig själv till träningen. för att sen komma hem och antagligen däcka på sängen av utmattning. Det är då jag skulle vilja ha nån som skriker -kom igen nu tjocksmock, du kan inte va trött ännu!!! Ärligt talat så har jag inte tid å däcka på sängen idag, jag måste ju packa eller åtminstone planera vad jag ska packa, inför helgen. Ni vet..Swedish rally 2008!

dags å åka hem.

den nya bloggen..

..kommer antagligen handla om just den nya bloggen..det nya jobbet...den nya lägenheten..den nya träningslokalen..den nya jag..

ila

RSS 2.0